Może już wiecie, a może nie, ale w zeszłym roku PIXERS zmieniło swoją dotychczasową siedzibę na wystrzałowy open space w dawnym hotelu w Pasażu Pokoyohof we Wrocławiu. Podążając wieloma tropami i inspirując się pop kulturą, nasi graficy stworzyli projekt niezwykłego murala (nazywamy go BIURALEM), który, naklejony na puste ściany pod postacią fototapety, sprawił, że przestrzeń przestała być jedynie zwykłym biurem.

Kolorowe postaci z kreskówek i z kultury popularnej zostały „odPIXERSowane” i uzyskały nowy świeży image. Przy tym, świetnie  pasują do naszych minimalistycznych mebli oraz do zestawu czarno-białych zdjęć całej ekipy. Nasze biuro jest niezwykłe właśnie dzięki muralowi, bo jest miejscem służącym nie tylko pracy, ale i popołudniowemu relaksowi. Kochamy przychodzić tu codziennie! Mamy nadzieję, że wam też się podoba.